Dagen efter Halloween 🤐

Hej kompisar!!!  🍻 har ni haft en bra ikväll?  Hahaha Det hade jag i alla fall. Jag är helt slut och orkar ingeting just nu. Ja, min kväll igår var kaos,  först kollade jag på idol precis som jag alltid brukar göra på fredagar hahah det har blivit som en tradition för mig 🙄 hjälp!! Hahah ja, sen tänkte ahaa det är halloween idag,  vilken tur!! Då får jag vara den jag vill för en kväll.  Hahah 😂 först testa jag att vara Liam 
 Hahaha😂 ja, han där på bilden är det. Och nu undrar ni säkert,  hur?  eller hur? Hahah 😂 jag är lite av en konstnär vet ni.  Och inte för att skryta, men så är det! hahaha 😂 jag kanske borde lägga upp en video på hur jag försökte. Men jag ska försöka förklara, Så hoppas ni hänger med Mig. Jag målade hela mitt face med hans färg sen målade jag hans ögonbryn på mig å gjorde mina kinder smalare som hans. Crazy ah?!!!  hahaha 😂 jag kollade på mig å han,  nää tänkte jag. Det där gick ingen bra.  så jag bytte och försökte med någon annan.
Hahaha 😂NU undrar ni hur fan?!! Eller hur? Det var enkelt men inte allt för enkelt, det tog bara lite tid. Jaa, på bilden ser ni Rebeccka från idol 2016. Hon är grym och inte bara grym utan en rikrig talang och verka snäll. Jag målade om mig till henne och allt gick super galant till jag kom på att jag inte hade köpt håret, alltså peruken menar jag. Och den där kepsen som hon har på sig. Hahah 😂. Så då bytte jag till en annan idol 2016. 
RENAIDA!!!!!!! hahaha😂 Gud ger mig styrka, vad den här tjejen är så grym.  Alltså hennes energi bara. Den räcker till hela idol publiken och tittarna hemma framför tv:n. Hon är bäst 😃 jag skulle försöka ser ut som Renaida från idol 2016 och det gick perfekt Hahah. Förutom att det blev lite för mycket fake vision av henne för jag har ganska kort hår.  Så Nu tänkte jag att det får vara nog. Jag ska byta till någon enkel.  Och gissa vad! Hahaha 😂 Greg var mitt sista alternativ, och det passade perfekt!!! 
Greg från idol 2016! Eftersom jag ser nästan ut som honom så tog jag på mig ett par glasögon och hans outfit och kände mig Greg för en kväll 😂😂😂 tack för att läste vi hörs nästa gång ❤