The look of autumn

Få ett modent vintage utseendet, och se smart ut. Här lägger jag olika tips på bilder, Så att det syns. Du kan också klicka på länken för att se mer av dem kläder du vill ha. Det är inte för sent, du kan alltid shoppa när du vill och vid alla tillfällen. Sno stilen och gör den din. Det är inget fel med det!
HÖSTREA hos LA REDOUTE
 
Stickad tröja | Lackade boots | Kappa | Klänning
 


Slut på halloween 🤐

Hahaha, Hej allihopa! Hoppas ni hade kul igår på er Halloween dag/ kväll 😂 Det är super kul att få hitta på lite busigheter nån gång under året och speciellt när alla är med. Det gör saken ännu roligare tycker jag. Halloween är ju alltså hela helgen fram till på söndag, eller hur? Då är alla super trötta och orkar ingen mer, hahaha 😂
Inte jag heller, låt gå tillbaka till verkligheten igen, men glöm inte att ta av er masken!! Haha Det är ett klassigt gammalt skämt. Men nu mina damer och herrar ska jag avslöja en sak för er! Nästa kommande inlägg på min blogg kommer att handla väldigt mycket om, Det jag tycker allra mest om, Det Ska ni få se. Jag kommer också vid vidare tillfällen att presentera om mig 😂😂 Så ni vet vem jag är och vad jag gilla och tycker om å så vidare.  
 
 

Dagen efter Halloween 🤐

Hej kompisar!!!  🍻 har ni haft en bra ikväll?  Hahaha Det hade jag i alla fall. Jag är helt slut och orkar ingeting just nu. Ja, min kväll igår var kaos,  först kollade jag på idol precis som jag alltid brukar göra på fredagar hahah det har blivit som en tradition för mig 🙄 hjälp!! Hahah ja, sen tänkte ahaa det är halloween idag,  vilken tur!! Då får jag vara den jag vill för en kväll.  Hahah 😂 först testa jag att vara Liam 
 Hahaha😂 ja, han där på bilden är det. Och nu undrar ni säkert,  hur?  eller hur? Hahah 😂 jag är lite av en konstnär vet ni.  Och inte för att skryta, men så är det! hahaha 😂 jag kanske borde lägga upp en video på hur jag försökte. Men jag ska försöka förklara, Så hoppas ni hänger med Mig. Jag målade hela mitt face med hans färg sen målade jag hans ögonbryn på mig å gjorde mina kinder smalare som hans. Crazy ah?!!!  hahaha 😂 jag kollade på mig å han,  nää tänkte jag. Det där gick ingen bra.  så jag bytte och försökte med någon annan.
Hahaha 😂NU undrar ni hur fan?!! Eller hur? Det var enkelt men inte allt för enkelt, det tog bara lite tid. Jaa, på bilden ser ni Rebeccka från idol 2016. Hon är grym och inte bara grym utan en rikrig talang och verka snäll. Jag målade om mig till henne och allt gick super galant till jag kom på att jag inte hade köpt håret, alltså peruken menar jag. Och den där kepsen som hon har på sig. Hahah 😂. Så då bytte jag till en annan idol 2016. 
RENAIDA!!!!!!! hahaha😂 Gud ger mig styrka, vad den här tjejen är så grym.  Alltså hennes energi bara. Den räcker till hela idol publiken och tittarna hemma framför tv:n. Hon är bäst 😃 jag skulle försöka ser ut som Renaida från idol 2016 och det gick perfekt Hahah. Förutom att det blev lite för mycket fake vision av henne för jag har ganska kort hår.  Så Nu tänkte jag att det får vara nog. Jag ska byta till någon enkel.  Och gissa vad! Hahaha 😂 Greg var mitt sista alternativ, och det passade perfekt!!! 
Greg från idol 2016! Eftersom jag ser nästan ut som honom så tog jag på mig ett par glasögon och hans outfit och kände mig Greg för en kväll 😂😂😂 tack för att läste vi hörs nästa gång ❤