Dagens outfit är väldigt simpel. Jag har på mig Nike skor, jeans shorts från humör och en tröja från premium jack and Jones.


Jag gillar denna outfit,  det är enkelt och väldigt skön,  speciellt skorna,  dem är väldigt lätta att bära. Det är ju sommar så, jag behöver inte slänga på mig min halva garderob. 
 
 
Det är skönt väder,  solen skiner och det är varmt ute.  vad är klockan?  
Klockan är 16:42. Köpt från TRIWA OF SWEDEN 
 
 skor: NIKE AIR MAX 90, jeans shorts: HUMÖR, sockar: soc från STADIUM. 

 

                   Godmorgon!

Idag är det tisdag,  och jag är på väg till jobbet. Det är en vacker sommar dag och jag har full stress, som vanligt.  Men först ska ni ha ett stort tack för att ni har tagit er tid att läsa detta, med era vackra ögon.  

 
Jag hann tyvärr inte att äta 🍴 frukost den här gången,  men imorgon ska jag försöka.  Jag älskar dricka te ☕ och en macka med Pålägg. Åh vill inte ens tänka på det nu. Så min frukost denna morgon blir en frukt 🍐 och en risifrutti 


Alla onsdagar bodde vara sköna dagar man bara vilar hemma eller går ut och umgås med homiees / kompisar / polare eller vad ni kallar varandra för. Ifall för att det är egentligen Lil lördag då tänker jag💭 på Helgen. 
 
Sedan torsdagar är ju då man ska kolla på alla gamla bilder, tänka på gamla goda tider,  det kan vara vad som helst,  semester bilder, fb, instagram och hela den högen. Därför kallas det för a Throwback thursday ✌ dagen efter när det fredag skapar man nya minnen, 🤗 
Yeep! Peace 👋