Lacost hela dag.

Jag var rätt upptagen förra gången, så jag kunde inte uppdatera något alls. Min dator 💻 fick ett litet problem och jag håller fortfarande på att fixa den. I annat fall Köper jag en ny. Hoppas ni har haft tålamod och fortsätter att stötta mig i alla omständigheter. För att ni är guldvärda allihopa och tycker väldigt mycket om er. Vilket ger mig bra anledning att fortsätta det jag alltid tyckt om att göra. Iam SORRY 4 THAT!! Och jag menar det. Lacost är en av mina favorit märke sedan längesen tillbaka. Och jag tycker fortfarande om det. Det outfit jag tänkte visa såg ut såhär!!
Fortsättningen följer..

Lacost hela dag idag.

Godmorgon gott folk 👋 Idag är det fredag, yeeey!! Det är mkt som händer och jag kmr att vara rätt upptagen. Men som rubriken lyder, idag är Lacost på mig hela dagen. Jag ska prata om Lacost lite senare Det är ett väldigt speciellt märkte för mig, men i alla fall hoppas ni har sovit gott och har en superduper morgon Ett Stort Tack ska ni ha för er tid att läsa detta med er vackra ögon 👀 vi hörs lite senare

Chill dag idag och lite throwback

-Throwback från igår 
Jag tänkte att det går visst att visa hur det gick till ju såklart.  Jag fixade ett litet klipp så man få se på resten av bilderna.  
Ni får ha en bra torsdag allihopa jag önskar er en kanon 👌 helg och mår bäst ✌